Sunday, 26 August 2012

raya was gone

hye allzz ..
kali nie aku nak citer cite yg cdeyh la jugak .. erm .. 
mcm nie la .. taon nie aku spm ... taon last aku kat SEPINTAR 
erm, nie pown kali terakhir aku akan balek umah ..pas nie aku dok meringkok la dlm penjara tu 
HAHAHAHAAHAHA .. 
aku akan stay kat sane selama 3 bulan for my SPM
dear my fren 
doakan kejayaan aku k ...
doakan aku dpt
11 A +++
for my SPM ... ini amat penting
aku nak lanjut kan pelajaran aku kat mesir gak .. nak jadik dentist maybe ??
ahli farmasi pown leyh...
yg penting aku kne dpt kan straight A for my SPM
doakan yer.. bye ..lepas nia aku da tak balek da .. 
bye umi , abah , ajim , muhaimin
bye lappy
bye phone 
bye katil yg empokk
bye mp3 
bye allz <3

Saturday, 21 July 2012

hope


salam.. habok mabok da keypad aku tak typing2 da lame da..
sian blog aku...
 nnt aku nak buang je la..HAHA
erm .. memandang kan sekarang bulan puase ..
aku nak ucapkan selamat menyambut ramadhan
jadikan ramadhan kali nie lagi baek dari taon lepas keyh



lagi 1 
doakan aku nak trial da nie
cuakkssss
wisk me luck keyh



11A+ will be mine !

jage diri..
lame tak dgr cite kau..rindu doe.. kau ape cite la kan..
aku kat sini leyh ingat kat kau je.. harap kau pown same.. huhu
tc !
 to all :
sorry kalau ade salah silap...
aku nak ramadhan kali nie lg better dri last year..
RAMADHAN LAST AT SEPINTAR !
rindu nyerr!

Saturday, 17 March 2012

berhabok2

bhahahahaha .. 
lame gile seyh aku tak update ..
almaklumlah kemalasan yg melampau + aku da nak
SPM ! 
doakan aku yer.. kite jumpe laen kali
daaaaa.. 
SEPINTAR HERE I COME
11A+ in my hand ..
INSYAALLAH 

Monday, 5 December 2011

suke sgt !

hari ni aku nak story morie pasal ?? jeng3x..
dah lame da sebenarnye,tp bru nak story hehe
cube teka ...
pasal player bola kite ..

MUSLIM AHMAD
bhahaha , aku suke dye maen , peeerghh,
tggi dye 178cm kot ,dye nie tggi gile,,
arietu jumpe dye, then mintak snap pic same,
dye pown on je, tup2 dye kasik aku 
TICKET FREEE tgk bolaa

2 ag tu,,
dye soh aku g, tp aku malas la,,
tgk kat tb je laa , mls nak berhimpit2 ..
then yg paling best , sempat la wish ALL THE BEST and GUDLUCK kat dye
hehe seronok sgt! dye hensem *gedik 

aku harap dapat jumpe dye di mase akan dtg.. hehe
tak dye ingat tak tidak,takpe2
act aku jumpe sume player bola, tp sempat snap pic ngan 
[irfan fazail *dye spoting woo!sempat sembang2 ag tu suke dye <3,thamil arasu,guru,fadhli shas and ONGKIMSWEE]
yg laen dpt tgk from jaoh n time dorg mandi swimming pool je,
teringin nak snap pic ngan NAZMI faiz,,hehe
len kali la ea..
pic2 yg laen nnt aku upload,,mls ahh sekaranggg..DAA!

Thursday, 10 November 2011

sunway piramid


hye hye hye..
HAHA..alya ain da tules kat blog..nie tak leyh jadik nie..HAHA
erm.. rabu arie tu aku g sunway ngan ECAH ALIA DAYANA AIN ..
terbaek la korg.. 
pagi2 lagi aku da bgon semangat je wei.. pastu siap2 n ikot mak aku g office dye
then dari jln raje chulan aku amek monorel n g kl centrel..

kt sane first2 kitwg g kfc teman aisyah makan ..dye x breakfast ag
pastu teros kitwg maen ice skating..HAHA

bermula al kisah lawak
tnx to ECAH DAYANAAIN sebab banyak tolong aku tyme maen
mende alah nie..HAHA byk kali gak la jatoh kat ice rink nie..
LUCU!..paling bes aku tarik ECAH sampai nak tercabot tudung HAHA
maen mende nie mmg seronok..HAHA kelakar n tak leyh nak tahan gelak
HAHA..paling bes kitwg pose maut kat TGH TGH ice rink tu
biar la org nak cakap ape.. nk tgk gmbar?


  HAHA.. RM 10 satu gmbar nie kiteowg beli..
HAHA..bes golek2 atas ice rink..HAHA maen sampai puas pkol 2.30 kitwg chow
n g surau then g makan KFC yummy2..
sedap nye.. HAHA ..mkn punye la lame ..sembang mambang ag..
pastu baru la g jalan2 cari adiah tok khalid  HAHA
cari bju pown lame..
jgn maen2 kiteowg beli kat F.O.S tawu !..
then pkol 5.30 aku ngan ashe balek..naek ktm 
aku sampai umah kol 8 mlm ..urgh..penat gilaaa!
tapi SUMPAH bes gilaaa!..nnt kite g lagi yerr korg..HAHA
ain yana skater TERHEBAT !

mende oren tu comel !
KAWASAN LARANGAN BERGAMBAR. namun sempat gak bergambar,,HAHA
bff ~ syg korg

~jamban~ mcm tak biase lak

sedapnye burger tu

ice skate superbb !! 
best sgt !!

Saturday, 5 November 2011

go sapphire!

USRATUL IMTIYAZ

alhamdullah..akhir nya..
cayalah group sorak sapphire..aku bgge tol..
mase untuk membangon sapphire.. 
every year no 4 ..ape nak jadi.. taon depan kite naek k
sumpah aku tak sgke.. zariffi a.k.a kr taon depan wat sorak cam tu
nvr mnd,kiteorg dak2 umah biru always support kau keyh..
GO ZARIFFI, HILMAN, PIJI,AFIQ  N FATIMAH selaku pkr ku
korg kene semangat cam aku keyh...HAHA
bjet tol ini budak...
tp penat aku sorak arie tu...byk gile biru mng..tak sangke..
permulaan yg baek ea...!
umah merah kuning n hijau jangan jeles keyh...
kiteorg mng kreatif, sorak.. 
sampai suare aku ilang dek kerana sorak yg terlampau2 kuat..HAHA
nvr mnd..nseb bek mng..HEHE

kuning si kpop ..cayalah hisyam ..aku siriyezly tak sgke ouh..
HAHA.. dayana kat bwh tu tergamam kot.. tp movement korg mmg ok..
dont worry, bt salah tempat je..
at last, aku nak sapphire naek taon depan dengan kepimpinan 
fatimah n zariffi.. n ahli2 nye yg sgt semangat semangat belaka
afiq, piji, syamriq ,faris... GO!...
majulah biru untuk sepintar..HEHE

Thursday, 3 November 2011

was over

hyep everybody .. lame giler seyh tak keep in touch ngan blog tercinta aku nie..erm,, 
rindu kau la wahai blog..
haha kat sini aku nak citer pasal dignostik aku.. bru jer 2 hari lepas abes..
erm,, aku da dpt 2 paper da.. pqs n bm..
alhamdulillah pqs A n bm A-..hehe
first week xam tu punye la cuak.. ye la..mne tak nye
nak pikir sal xam ag,, hockey lagi..pecah otak dibuat nye..
alamak , cuak aku pasal psi nie..tyme xam cam blank je ..aduhh,, sian ustazah rahilla aku tu
maaf ustazah..taon depan saye wat sehabes baek okk...


21.10.11-22.10.11
aku,aya,ummi,zaza,dann,n the other g upsi.. 
ade open hockey,,HAHA..cuak bhai nak mampos  dibuat nye..
erm, game 1st kitwg menang beb!..fuhh..leyh bangge la kitwg
bkn senang ouh.. international!..indon thailand sume ade..
pastu kan ,,, 
2nd day tuh hampeh.. kalah la ape lagi..
tak de rezeki tuuhhh.. kalah ngan skolah sukan so x de lah segan sgt kot..HEHE..
lepas je ktwg kalah , tak sgke lak team laki pown join kitwg..
HAHA.. so kami pown balek... then, b4 balek sensei belanje makan kat bistro!
fuhhh..kinyang ini perut..
pastu pkol 3 balek la sepintar.. act dak2 hoki seme dpt balek afte tournement .
tp aku? tggl la kat sekolah.. (belajar +math ouhh) 
cdeyh tak dapat balek.. tp 4 dapat kan kejayaan kite kne berkorban.. tol tak?

isnin start balek xam.. pergghhh.. +math..mau pecah urat saraf neuron aku nie
SUSAH ! adeh.. tapi nak tak nak kene wat gak...perghh
sampai migrain2 aku dibuat  nye jawab soalan +math tu..
mggu tu full ngan subjek sc.. ok la jugak..kne byk kefahamann n tak payah nak hafal sgt
aku benci chemist!.. bg aku bio paling senang .. chemist ssh ouh..aku tak minat..
HAHA..lawak gile tyme physic tuh.. dapat soalan spot inertia, pastu tgk2..
jeng jeng jeng
pressure rupe nye.. ramai gile kot yg salah..aku naseb baek  sebab aku wat pasal gas tu
ah..chemist paling aku sakit atie!.. tak sempat tyme buat paper 1 tuh..ade lagi 3 soalan..
HAHA..paper 3 bio lak, spot kate pasal xperimen amylase tu
padahal ..anerobic respiration..alhamdulillah sekali lagi aku berjaya wat.. ramai gak yg terkiyal2 tyme tu....

budak2 sains agama habes punye la lambat..yg laen sume da abes...tensyen!..
tak pe!.. barab ape yg spot sume masok..hehe..senang keje aku
then kitwg da abes njoy da after tu..then
 tetibe dowg g tawu yg ade xam sivik la plak.. HAHa ..aku jawab 7 minit je..pastu anta 
kat cikgu.HAHA..hebat kan aku?..cukup bersivik betol...
tp yg first siap dak2 umah biru yg semangat waja tu.. afiq, piji ...semangat tol..
yahoooooooooooooooooo
saye dah merdeka!!
doakan aku dapat kumpul lagi banyak A..hehe..